Луческу мав екзотичну пропозицію роботи: джерело повідомило, у якому клубі міг працювати тренер Динамо

Переглядів 800
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Луческу мав екзотичну пропозицію роботи: джерело повідомило, у якому клубі міг працювати тренер Динамо
Мірча Луческу. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу отримував пропозицію стати наставником легендарного бразильського Сантоса. Однак їхати до Південної Америки «містер» не захотів.

Звання головного ньюзмейкера тижня, що минає однозначно варто присудити головному тренер київського Динамо Мірчі Луческу.

Вічно молодий, 77-річний наставник столичного клубу став справжнім об'єктом полювання з боку цілої низки європейський клубів, які пропонували йому і тренерське крісло й інші посади, і не лише клубів зі Старого світу.

За інформацією порталу Esporte, Луческу мав пропозицію очолити бразильський Сантос у грудні 2019 року після звільнення Хорхе Сампаолі. Однак відмовився від нього, хоча був на той момент безробітним. Чому? Причини бразильські журналісти не уточнюють.

Однак, не складно пригадати, що вже у липні 2020 року румунського фахівця було призначено головним тренером Динамо і у першому сезоні він зміг привести київську команду до чемпіонського титулу, а також здобув з біло-синіми Кубок України.

  • Контракт 77-річного Луческу з Динамо діє до червня 2024 року;
  • Кияни посіли четверте місце в УПЛ у сезоні 2022/2023 і тепер зіграють у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій;
  • В квітні цього року наставник Динамо переніс операцію на нозі та проходив тривалий процес відновлення.