Луческу може змінити Динамо на турецький гранд: джерело назвало ініціатора запрошення румунського фахівця

Переглядів 815
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Луческу може змінити Динамо на турецький гранд: джерело назвало ініціатора запрошення румунського фахівця
Мірча Луческу. Фото: Динамо
У турецьких ЗМІ знову почала з'являтися інформація про ймовірну заміну наставником Динамо Мірчею Луческу головного тренера Фенербахче Жорже Жезуша.

Згідно з інформацією турецького видання Gazetevatan, головний тренер Фенербахче Жорже Жезус може піти з команди після закінчення сезону.

Клуб розглядає кандидатуру Мірчі Луческу, тренера Динамо, на цю посаду. Президент клубу, а також Волкан Демірель, який може стати наступним спортивним директором, можуть бути ініціаторами цього призначення. Не згадується про стан здоров'я Луческу, який недавно переніс операцію на нозі.

Наразі команду тимчасово тренує Олександр Шовковський. Під його керівництвом кияни перемогли у всіх трьох матчах чемпіонату.

Фенербахче Жорже Жезуша наразі йде на другому місці у турецькій Суперлізі та на п'ять очок відстає від лідера Галатасарая за три тури до завершення чемпіонату. Імовірно, що команда не зможе здобути золоті медалі, тому після цього португальському тренеру пропонуватимуть шукати нову роботу.

Натомість Динамо Мірчі Луческу проводить провальний сезон, займаючи четверту сходинку за п'ять турів до кінця чемпіонату.

X