Луческу на межі відставки з Динамо: відома умова звільнення румуна та його заміна

Переглядів 9312
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Луческу на межі відставки з Динамо: відома умова звільнення румуна та його заміна
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головного тренера київського Динамо Мірчу Луческу може бути звільнено з його посади вже цього тижня. Все залежить від результату повторного матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти Аріса.

За крок до епічного провалу і звільнення. Мова про найближче майбутнє київського Динамо і його поки чинного головного тренера Мірчі Луческу.

Вже найближчим часом, можливо навіть післязавтра, 17 серпня, 78-річного румунського фахівця може бути звільнено з його посади. Станеться це, якщо кияни не потраплять до групи Ліги конференцій,

«У разі непопадання «Динамо» до групового етапу ЛК – Головний відходить убік. Залишається у тому місті,  де можливе оформлення вильоту офіційно.

У питаннях компенсації буде досягнуто довгоочікуваного консенсусу. Змінник відомий, його бачили у справі наприкінці минулого сезону», – йдеться в повідомленні Telegram-каналу Динамо Київ Inside.

З вищенаведених слів цілком зрозуміло, що у разі звільнення Мірчі Луческу, наставником киян стане Олександр Шовковський, який тренував команду наприкінці минулого сезону.

  • Мірча Луческу тренує київське Динамо з 2020 року.
  • За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни. Всі трофеї в перший сезон на чолі Динамо – 2020/2021.
  • Минулого сезону кияни повторили антирекорд часів Олега Блохіна сезон 2013/14 років, посівши четверте місце в УПЛ.
  • Перший матч третього кваліфікаційного раунду ЛК Динамо програло Арісу (0:1).
  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина).