«Луческу не розраховував на мене»: Костевич дав перші коментарі після переїзду до Польщі

Переглядів 4715
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Луческу не розраховував на мене»: Костевич дав перші коментарі після переїзду до Польщі
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Володимир Костевич дав свій перший коментар гравцем Варти після трансферу з київського Динамо. Футболіст заявив, що не мав довіри від Мірчі Луческу.

У середу, 22 березня, стало відомо, що 30-річний український лівий захисник Володимир Костевич розірвав контракт із Динамо та перебрався до Варти.

Футболіст заявив, що у київському клубі на нього не розраховував головний тренер Мірча Луческу.

«Я дуже радий, що підписав контракт із Вартою. Я вже так сильно скучив за грою, що не можу дочекатися повернення на поле. На жаль, тренер у Динамо не надто на мене розраховував, були й травми, але останнім часом я не відпочивав, багато тренувався та чекав свого шансу».

Костевич підкреслив, що у новому колективі готовий викладатися на всі сто, щоб допомогти команді досягти високих результатів.

«З першого тренування у мене склалося враження, що я вже кілька років у команді. Я одразу відчув себе тут добре. Постараюся дати команді багато якості та динаміки на фланзі. Вважаю, що після моїх навісів партнери матимуть багато шансів забити», – цитує Костевича прес-служба Варти.

Нагадаємо, що Костевич належав Динамо з жовтня 2020 року, проте до переходу до Варти на правах вільного агента так і не провів за біло-синіх жодного матчу.

Варта зараз займає п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Польщі.