«Луческу не зміг впоратися»: Циганик назвав найневдаліший трансфер Динамо

Переглядів 866
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Луческу не зміг впоратися»: Циганик назвав найневдаліший трансфер Динамо
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думкою про перспективи в Динамо нападника Франа Соля і вінгера Жерсона Родрігеша.

Ігор Циганик вважає, що підписання Соля - це цілковита невдача, а ось Жерсон не заграв через свій складний і скандальний характер.

«Соль і Жерсон не повернуться в УПЛ. Мені здається, Соль - це найбільший провал трансферної кампанії Динамо за останні роки. Жерсон ніби й не провал, але він дуже складна людина. 

З ним навіть Луческу не зміг впоратися. Він сказав: «Якщо є можливість, то віддавайте його кудись або продавайте», - сказав журналіст в ефірі авторської програми Циганик LIVE.

Родрігеш має славу скандального футболіста, у якого проблеми з дисципліною. Саме через це гравця навіть відрахували з французького Труа, де він грав на правах оренди. Ті самі проблеми не дали 27-річному люксембуржцю заграти в українському гранді.

Цього літа Родрігеш став гравцем Аль-Вахди з Саудівської Аравії. Жерсон зіграв 16 матчів у нинішньому сезоні і відзначився двома голами.

Контракт футболіста з Динамо дійсний до червня 2024 року, а оренда в Аль-Вахду розрахована до кінця поточного сезону. Transfermarkt оцінює гравця у два мільйони євро.

31-річний нападник Соль виступає в оренді за Малагу. Форвард відіграв у другому дивізіоні Іспанії 32 матчі, оформивши лише три голи й один асист.

Контракт Соля з Динамо завершується 31 грудня цього року.

X