«Луческу сказав, щоб почали з чистого аркуша»: Нещерет висловився про перемогу над ФК Олександрія

Переглядів 1179
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Луческу сказав, щоб почали з чистого аркуша»: Нещерет висловився про перемогу над ФК Олександрія
Руслан Нещерет. Фото: Динамо
Воротар Динамо Руслан Нещерет прокоментував перемогу у матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги проти ФК Олександрія (3:1), який учора проходив у Києві.

Вчорашній поєдинок між Динамо та Олександрією завершився перемогою киян з рахунком 3:1, яка стала для команди Мірчі Луческу третьою поспіль у чемпіонаті України.

Голкіпер Динамо Нещерет після матчу розповів, як команда поступово витягує себе з кризи, яка припала на невдалий виступ киян у Лізі Європи.

«Ми мали кілька неприємних місяців, але я вважаю, що ми на правильному шляху. Тренер сказав, щоб ми почали з чистого аркуша. 

Зібралися командою та поговорили: які були помилки, що було добре, що – ні. І бачите – потроху вибираємось», – сказав Нещерет в ефірі «ПРОФУТБОЛ Digital».

20-річний Нещерет цього сезону провів вісім поєдинків, у яких пропустив десять голів і двічі зберіг ворота в недоторканності.

Динамо після матчу з Олександрією піднялося на п'яту сходинку таблиці УПЛ, маючи в активі 19 очок. 13 листопада динамівці проведуть наступний матч в УПЛ проти Колоса.