Лунін чи Кепа: в Іспанії повідомили прізвище нового основного воротаря Реалу

Переглядів 18272
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
6 голосів
Лунін чи Кепа: в Іспанії повідомили прізвище нового основного воротаря Реалу
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Новачок мадридського Реала Кепа Аррісабалага може здійснити свій дебют вже у наступному матчі команди Карло Анчелотті. Андрій Лунін повертається на лаву запасних.

Нещодавно основний воротар Реал Мадрида Тібо Куртуа порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна та переніс операцію.

Через український голкіпер Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридців у перших двох турах Ла Ліги, а також клуб підписав на правах оренди Кепу Аррісабалагу із Челсі.

Іспанський воротар залишився на лаві запасних у грі проти Альмерії (3:1), проте на тренуваннях він справив дуже приємне враження на тренерський штаб Карло Анчелотті.

У Реалі задоволені Кепою і є дуже висока ймовірність, що саме він розпочне наступний матч проти Сельти у стартовому складі, а не Лунін. Про це повідомила Marca.

Цю ж інформацію підтвердило видання Cadena SER, додавши, що Кепа буде основним воротарем мадридців у Лізі чемпіонів та чемпіонаті Іспанії.

  • Гра проти Сельти відбудеться в рамках третього туру Ла Ліги у п'ятницю, 25 серпня. Початок о 22:30 за київським часом.
  • Після двох турів чемпіонату Іспанії Реал йде першим, маючи в своєму активі шість очок.
  • Андрій перейшов до Реала у 2018 році із Зорі за вісім мільйонів євро. Його контракт розрахований до 2024 року.
  • Всього за мадридців воротар збірної України провів 19 офіційних матчів, в яких пропустив 20 голів та п'ять разів зберіг свої володіння недоторканими.