Лунін допоміг Реалу втримати перемогу над Аль-Ахлі: українець пропустив з пенальті у півфіналі КЧС

Переглядів 3553
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
4 голоси
Лунін допоміг Реалу втримати перемогу над Аль-Ахлі: українець пропустив з пенальті у півфіналі КЧС
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Реал у півфіналі клубного чемпіонату світу в Марокко святкував перемогу над єгипетським Аль-Ахлі. У складі «вершкових» другий матч поспіль провів Андрій Лунін.

Реалу, попри свій статус явного фаворита зустрічі, довелося докласти чимало зусиль, щоб опинитися у фіналі турніру в Марокко. 

Реал до перерви міг опинитися в ролі наздоганяючого, якби Лунін не врятував команду Карло Анчелотті після удару Хуссейна ель-Шахата в ближній кут. На допомогу «вершковим» прийшов Вінісіус Жуніор, який відкрив рахунок на 42-й хвилині.

На старті другого тайму Реал збільшив перевагу після забитого голу Федеріко Вальверде, але розслаблятися було надто рано.

Лунін, який кілька разів виручив Реал від пропущеного голу не зміг відіграти сухий матч.  Камавінга на 65-й хвилині привіз пенальті у ворота Реала, який реалізував Алі Маалуп, розвівши Андрія та м'яч по різних кутах.

Інтрига в протистоянні залишалася до 90-ї хвилини, а в компенсований час Родріго та Аррібас забронювали Реалу путівку до фіналу КЧС. Фінальний свисток зафіксував перемогу Реала з рахунком 4:1.

Ключові моменти поєдинку можна переглянути в Telegram-каналі FanDay

11 лютого Реал посперечається за титул з Аль-Хілялем, який у першому півфіналі виявився сильнішим за чемпіона Кубка Лібертадорес Фламенго (3:2).

 

X