Лунін може отримає нового тренера в Реалі: в Іспанії повідомили нові новини щодо майбутнього Анчелотті в клубі

Переглядів 513
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Лунін може отримає нового тренера в Реалі: в Іспанії повідомили нові новини щодо майбутнього Анчелотті в клубі
Хабі Алонсо. Фото: ФК Байер
Майбутнє Карло Анчелотті продовжує викликати неабияку зацікавленість як у вболівальників Реала, так і в усього футбольного світу загалом. Італійський тренер може розглянути несподіваний варіант продовження своєї кар'єри.

За інформацією журналіста Рамона Альвареса, головний тренер Реала Карло Анчелотті отримає пропозицію очолити команду в арабській країні, щойно його стосунки з іспанським клубом закінчаться. Хоча тренер не раз заявляв, що його перебування в Реалі може стати для нього останнім на клубному рівні, ця нова пропозиція може змусити його переглянути своє майбутнє.

Саудівська Аравія, яка останніми роками активізувала свої зусилля із залучення видатних діячів світового футболу, буде шукати Анчелотті для посилення свого спортивного проєкту, що зростає. Можливість побачити італійця в такій лізі, що розвивається, як саудівська, являє собою цікаву зміну напрямку для тренера, який пройшов через деякі з найважливіших клубів Європи.

Тим часом, Реал, як і раніше, вичікує і продовжує розглядати Хабі Алонсо, нинішнього тренера леверкузенського Байєра, як ідеального кандидата на заміну Анчелотті, коли настане час його відходу. Близькість Алонсо до клубу і його багатообіцяюче майбутнє на лавці запасних зробили його кращим варіантом для керівництва командою в майбутньому.

Хоча в Анчелотті є контракт із Реалом до 2026 року, його майбутнє залишається невідомим, і важливо буде спостерігати за тим, як розвиватиметься ситуація найближчими місяцями, як у Мадриді, так і в Саудівській Аравії.

  • За Реал виступає український голкіпер Андрій Лунін.
  • У цьому сезоні 25-річний воротар поки не провів жодного матчу за мадридську команду.