Лунін може залишити Реал: фанати Реала звинувачують Анчелотті у зміні риторики українця

Переглядів 1609
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Лунін може залишити Реал: фанати Реала звинувачують Анчелотті у зміні риторики українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер Реала та національної збірної України Андрій Лунін розглядає варіант зі зміною клубної прописки влітку через брак ігрового часу.

Кілька днів тому Marca опублікувала новину про те, що Лунін може залишити Реал та перейти в іншу команду, яка надасть йому постійний ігровий час.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті звертався до скаутів клубу підшукати йому нового бекапа для Тібо Куртуа, але в клубі ініціативу коуча не підтримали. В Мадриді високо цінують професіоналізм Луніна та не хочуть його відпускати.

Фанати Реала почали звинувачувати Анчелотті в тому, шо через його рішення не ставити українця в деяких матчах стало тригером для Луніна замислитись про зміну клубу.

WL: «Так, у всьому винен Карло Анчелотті. Звичайно ж, Лунін повинен грати більше, ніж Куртуа, а Куртуа повинен бути на лавці запасних».

Kingshaldee: «Лунін був серед лідерів. Подивіться статистику, коли Куртуа отримав невелику травму, у нього було два матчі "на нуль" з шести ігор або близько того».

Rin Madridista: «Він гідний бути в основі команди, але з Куртуа це дуже складно, удачі Луніну».

Atharva: «Лунін – великий воротар, а ми його втратимо через Анчелотті».

Gally: «Я впевнений, що Лунін приголомшливий воротар, він доведе це Куртуа».

Деякі фанати Реала підтримали Луніна в його бажанні змінити клуб, тому що з Куртуа досить важко конкурувати, коли не випадає через травми.

Pukki: «Ніхто не очікує, що Лунін почне замість Куртуа, але навіщо нам ще один запасний для Куртуа, адже Лунін здатний впоратися з цією роботою?»

ZinEden Hazard: «Йому більше потрібно, тому він хоче піти. Куртуа ще навіть не старий для воротаря, а Лунін втрачає цінні роки, просто сидячи на лавці запасних».

Starting: «Куртуа тільки 30 років. Найкращим варіантом було б продати Луніна зі зворотнім викупом».

Лунін цього сезону провів за 11 матчів за Реал у всіх турнірах, в яких пропустив дев'ять голів. Чотири поєдинки голкіпер провів без пропущених м'ячів.

Контракт Луніна з Реалом розрахований до кінця наступного сезону, а авторитетний портал Transfermarkt оцінює українця в п'ять мільйонів євро.