Лунін на воротах, Довбик замість Яремчука: Петраков оголосив склад збірної України на гру проти шотландців

Переглядів 2588
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Лунін на воротах, Довбик замість Яремчука: Петраков оголосив склад збірної України на гру проти шотландців
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Олександр Петраков визначився зі стартовим складом нашої національної команди на матч Ліги націй проти Шотландії.

Сьогодні збірна України у шостому турі Ліги нації грає проти команди Шотландії. Тільки перемога допоможе нашим хлопцям виграти групу, у якій зараз лідирує наш суперник.

Нагадаємо, що Сергій Сидорчук не може сьогодні грати через перебір жовтих карток. Георгій Бущан, Микола Шапаренко та Олександр Зінченко травмовані.

Склад збірної України на гру проти шотландців:

Україна: Лунін, Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Ігнатенко, Маліновський, Ярмоленко, Мудрик, Довбик

У запасі: Волинець, Різник, Бондар, Качараба, Михайличенко, Кривцов, Сарапій, Піхальонок, Караваєв, Зубков, Циганков, Яремчук

Шотландія: Гордон, Фрейзер, Портеус, Хендрі, Хіки, Тейлор, Джек, Макгрегор, Маклін, Макгінн, Адамс

Збірна України цього року вже двічі грала зі шотландцями. Обидві зустрічі відбулися у Глазго. У поєдинку кваліфікації на чемпіонат світу наша команда обіграла суперника (3:1), а у матчі Ліги націй збірна Шотландії взяла переконливий реванш (3:0).

Матч шостого туру Ліги націй Україна – Шотландія відбудеться сьогодні на стадіоні «Краковія» у польському Кракові та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.

X