Лунін визначився, чи залишиться він у Реалі: український воротар прийняв остаточне рішення

Переглядів 6890
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Лунін визначився, чи залишиться він у Реалі: український воротар прийняв остаточне рішення
Андрій Лунін. Фото: Google
24-річний український воротар Андрій Лунін продовжить виступати за мадридський Реал, основним голкіпером якого є зірковий бельгієць Тібо Куртуа.

Український голкіпер Андрій Лунін передумав змінювати клубну прописку і залишиться в мадридському Реалі. Він допрацює один рік контракту з «вершковими».

Ще кілька днів тому мадридський Реал шукав воротаря, який би став резервістом Тібо Куртуа наступного сезону. У «королівському клубі» відхід Луніна цього літа сприйняли як те, що має статися. Однак український голкіпер вирішив передумати і тепер має намір відпрацювати рік, що залишився за контрактом у Реалі. Про це воротар збірної України нещодавно повідомив іспанському клубу.

Як стало відомо AS, мадридський Реал розглядав три альтернативи для компенсації гіпотетичного відходу Луніна: Давіда Сорію, Фернандо Пачеко та Столе Дімітрієвскі. Голкіпер Гетафе Сорія був основним варіантом, який розглядали «галактікос». Однак Гетафе просив серйозні гроші за свого голкіпера і це вплинуло на Реал. До цього додалася і зміна думки Луніна.

Таким чином, в Мадриді вже планують майбутній сезон з присутністю Луніна в складі команди на кампанію 2023/24. Українець буде резервістом Куртуа ще, як мінімум рік.

  • У минулому сезоні Лунін зіграв за Реал 12 матчів, пропустивши 13 м’ячів та чотири рази залишивши свої ворота у недоторканості.
  • Минулого сезону з Реалом український воротар виграв Кубок Іспанії та Клубний чемпіонат світу.