Лунін визначився з майбутнім у Реалі: українець здивував рішенням після розгромної поразки від Жирони

Переглядів 9683
Євген Чепур Євген Чепур
9 голосів
Лунін визначився з майбутнім у Реалі: українець здивував рішенням після розгромної поразки від Жирони
Андрій Лунін. Фото: Реал
Голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін хоче продовжити контракт з іспанським грандом, але тренерський штаб вершкових сумнівається, що це необхідно.

Вчора, 25 квітня, Жирона з Віктором Циганковим несподівано впевнено розібралася з Реалом Андрія Луніна, який у цій грі вийшов замість Тибо Куртуа, який захворів, з рахунком 4:2.

Українці в цій грі не були на провідних ролях - Циганков отримав середню оцінку, а Лунін і зовсім провалив матч на думку статистичного порталу. Невисокої думки про гру нашого воротаря й іспанська преса.

Раніше була інформація, що Лунін має намір покинути Реал і знайти клуб, де він отримуватиме стабільну ігрову практику. Але іспанський журналіст Маріо Кортегана запевняє, що українець хоче продовжити контракт із мадридським клубом.

Боси столичного гранда відкриті до перемовин щодо продовження угоди з Луніним, але тренерський штаб має сумніви щодо рівня нашого співвітчизника та впевнений, що українець закритий до нових ідей і тактик.

Водночас джерела, близькі до українця, стверджують, що Лунін визнає недоліки, але хоче більше ігрового часу для прогресу.

24-річний Лунін зіграв у поточному сезоні 12 матчів і пропустив 13 голів. 

Реал має в активі 65 залікових пунктів і розташовуються на другій сходинці в турнірній таблиці Прімери з відставанням від лідируючої Барселони в 11 балів.

У наступному турі чемпіонату Іспанії Реал прийме Альмерію в суботу, 29 квітня.