Любиш футбол і хочеш писати — ставай частиною нашої команди. Сайт «УФ» шукає новинаря — робота вдома, досвід не обов'язковий

Переглядів 1841
Павло Клименко Павло Клименко
13 голосів
Любиш футбол і хочеш писати — ставай частиною нашої команди. Сайт «УФ» шукає новинаря — робота вдома, досвід не обов'язковий
Сайт газети «Український футбол» розширює свій штат і шукає нових співробітників. Нам потрібен новинар-журналіст - робота за зручним графіком, оплата - двічі на місяць.

Наші вимоги

1. Глибоке знання українського футболу. Без цього пункту ніяк і далі рухатися буде неможливо. Якщо ти думаєш, що подивившись кілька матчів, все зрозумієш — ти помиляєшся. Якщо ж ти відрізняєш Валерія Федорчука від Олега Федорчука — переходь до пункту 2.

2. Грамотна українська мова.

3. Здатність навчатися і швидко схоплювати нову інформацію. Ми перевіримо це швидко. Ти отримаєш тестове завдання. Після його виконання ми внесемо свої правки, і ти отримаєш ще одне тестове завдання. Якщо ми побачимо прогрес — працюємо далі. Якщо ні — прощаємося.

4. Якщо твоя здатність до навчання нас влаштувала, надалі ми спробуємо працювати безпосередньо на сайті. Це найлегший пункт, бо в тебе точно є знання, а навчитися працювати на зміні може кожен при бажанні та старанні.

5. Досвід роботи в цій сфері — добре, але особливої ролі він не грає. Ми любимо навчати людей і виводити їх на новий рівень.

✅ Від нас ти отримаєш:

1. Заробітну плату з високим рівнем мотивації. Це означає, що є фіксований мінімум, від якого ти можеш рухатися в бік значно більших і приємніших для гаманця цифр.

2. Зручний графік роботи

3. Можливість професійно розвиватися. Ти будеш не тільки новинарем. Наш відділ Новин тісно співпрацює з відділом Ексклюзивів. Під керівництвом досвідченого журналіста ти навчишся робити топові інтерв'ю з футболістами та тренерами, за які до того ж отримуватимеш додаткові гонорари.

Якщо тобі цікаво, пиши на нашу електронну адресу info.ukrfootball.ua@gmail.com