«Люди у москві налякані»: легенда Сельти та збірної країни-терориста поскаржився на життя в рф та закликав припинити війну

Переглядів 1045
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Люди у москві налякані»: легенда Сельти та збірної країни-терориста поскаржився на життя в рф та закликав припинити війну
Олександр Мостовий. Фото: Google
Відомий у минулому російський футболіст Олександр Мостовий, який став справжньою легендою під час виступів за іспанську Сельту, виступив проти війни в Україні.

Олександр Мостовий заявив, що зараз у Росії стало жити складно і багато хто став жити в дуже поганих умовах і не знає, що чекати від завтрашнього дня.

«У спорті, наприклад, ми виступаємо тільки в Росії, і це складно. Найгірше невизначеність, тому що ми не знаємо, що буде далі, через якийсь час. 

Я живу в Москві, і ти бачиш, що є люди, які живуть зовсім погано, з постійними турботами, зі страхом... ».

Також Мостовий зізнався, що всьому виною війна в Україні і він виступає за якнайшвидше закінчення кровопролитних дій на території нашої країни.

«Треба завжди дивитися, що в тебе за спиною. Ви не можете жити, як раніше, як ми жили десять років тому, тому що люди бояться. 

Ми хочемо, щоб цей конфлікт припинився», - сказав Мостовий в інтерв'ю Relevo. 

Мостовий ставав двічі чемпіоном СРСР (1987 і 1989 році) у складі московського Спартака. З 1996 по 2004 рік захищав кольори Сельти, за яку провів 277 матчів і забив 70 голів.