«Людина, яка назвала мене лузером, скаже, що я переможець»: Мудрик висловився щодо тиску в Челсі

Переглядів 1506
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Людина, яка назвала мене лузером, скаже, що я переможець»: Мудрик висловився щодо тиску в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер національної команди України та лондонського Челсі Михайло Мудрик розповів, який у нього настрій після складного старту у новому для себе чемпіонаті.

Хавбек Челсі Михайло Мудрик зазначив, що може грати як вінгером, так і форвардом, а також впевнений, що незабаром заб'є свій дебютний гол за нову команду.

«За останній рік трапилося багато змін у моєму футбольному житті, але для мене краще, коли ці зміни є, аніж їх зовсім немає. Відчуваю тиск, але це не вперше у кар'єрі, мені все подобається. Одного разу та людина, яка назвала мене лузером, скаже, що я переможець. Час покаже.

Позиція на полі? Можу зіграти форварда. Це хороша позиція, коли м'яч приходить до тебе низом, але мені складніше, коли верхи. Іноді мені краще діяти як 9-й номер, іноді – краще атакувати з флангу. У матчі з Лестером у мене був перший асист, а скоро буде перший гол», — впевнений Мудрик.

22-річний Мудрик провів за Челсі сім поєдинків і зробив одну результативну передачу. Контракт українського хавбека з лондонським клубом дійсний до 2031 року.

Челсі посідає 10-те місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 38 очок у 27-ми матчах. Найближчий поєдинок команда Поттера проведе на своєму полі з Астон Віллою першого квітня.