МАБУТЬ, НАЙГІРША ГРА ОДЕСИТІВ У СЕЗОНІ

Переглядів 212
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

«Чорноморець» зумів здобути заліковий бал і навіть збільшив відрив од «Динамо» до двох очок. Але гра, яку показала команда Романа Григорчука, залишає бажати кращого. Одесити провалили перший тайм із загребським «Динамо». І справа не стільки в результаті, скільки у відсутності будь-яких спроб дати супернику гідну відсіч — до перерви не завдали по чужих воротах жодного удару. У наступних матчах «моряки» мали пристойніший вигляд, навіть коли вдома поступилися «Лудогорцю». У цьому випадку прос­то не поталанило.

Проте з «Карпатами» знову чомусь грали нижче своїх можливостей, за перший тайм також жодного разу не влучили в площину воріт, а загалом мали дві кволі спроби зав­дати шкоди господарям. А коли майже весь час захищаєшся, рано чи пізно все одно пропустиш. Так було в Загребі, так сталося у Львові.

Після перерви гра дещо змінилася, але, здавалося, матч так і закінчиться перемогою господарів, проте на другій доданій хвилині Сіто Рієра, який до цього влучив у поперечину, віддав шикарний пас у центр штрафного, де нагадав про себе ветеран Анатолій Діденко.

Після матчу Олександр Севидов підкреслив, що в кінцівці не міг докричатися до підопічних, бо класна команда не дозволила би захлинутися двом атакам за такого рахунку: «Хлопці, як «Барселона», у відкритий футбол грають». Роман Григорчук сказав, що, мабуть, це була найгірша гра «Чорноморця» цього сезону: «У попередніх матчах ми грали рівно, а сьогодні навіть не можу сказати, що це була найгірша гра, просто ніяка. Якщо раніше ми діяли десь на небі, то зараз під землею. Але при цьому не можу сказати, що нас закрили й возили. Не так багато моментів створили «Карпати» біля наших воріт. Попри це, не хочу сказати, що нічия закономірна. «Карпати» мали вигравати. А сталося так. Хоча, можна сказати, що це очко ми десь у чомусь заслужили».

Сергій ТАЛИМОНЧИК.