«Майбутній лідер Динамо»: експерти назвали футболістів, які повинні були потрапити в заявку на матч з Англією

Переглядів 1237
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Майбутній лідер Динамо»: експерти назвали футболістів, які повинні були потрапити в заявку на матч з Англією
Володимир Бражко. Фото: ФК Зоря
Футбольні експерти Михайло Співаковський, Роберто Моралеса Михайло Смоловий назвали гравців, які варто було включити в заявку збірної України на матч з Англією.

Ведучі Ютуб-каналу «ТаТоТаке» вирішили назвати по одному футболісту, якім би міг підсилити заявку збірної України на матч відбору до Євро проти Англії. Співаковський вважає, що Кочергін гарний варіант для Ротаня.

«Кочергін - це «Коноплянка здорової людини». Йому 26. Його клуб прямує до чемпіонства. Він грає в основі - на 6 позиціях (будь-який фланг, будь-який напівфланг, опорник, форвард). Він - раритетний для збірної України профайл вертикального інсайда».

 Моралес вирішив виділити півзахисника Дніпра-1 Рубчинського.

«Я певен, що в Дніпро-1 його здібності не до кінця використовують. Дуже цікавий футболіст з хорошою перспективою прогресу. Він поки сам не може собі виставляти завдання і вирішувати їх як Піхальонок, проте це якісний гравець».

Смоловий вважає, що Бражко, який в останньому матчі проти Ворскли відзначився дублем, повинен був також потрапити в заявку.

«Єдиний з-поміж списку Б та складу молодіжки, хто модельно схожий на Сидорчука та Степаненка. Майбутній лідер Динамо. Є сенс знайомити його з табором першої збірної».

Нагадаємо, що у понеділок, 6 березня, Українська асоціація футболу опублікувала заявку збірної України на матч відбору Євро-2024 з англійцями.

Матч Англія – Україна відбудеться 26 березня у Лондоні на стадіоні «Уемблі».