Максим СТАРЦЕВ: «Останнім часом усі ігри йдуть не за нашим сценарієм»

Переглядів 173
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Голкіпер запорізького «Металурга» прокоментував поразку своєї команди від луцької «Волині»

— Що пішло наперекір, чому гра пішла не за вашим сценарієм?

— Останнім часом усі ігри йдуть не за нашим сценарієм: щоразу чогось не вистачає, відтак команда програє. Хлопці, тренерський штаб, усі намагаються працювати над тим, аби виправити ситуацію, вийти з кризи. Однак досі не щастить. Можливо, після зимової перерви ситуація зміниться, принаймні, ми зробимо все для цього. Із «Волинню» ж пропустили першими, намагалися відігратися, але пропустили ще один м’яч. Гадаю, якби зрівняли рахунок, тоді точно не зазнали би поразки.

— Що сказав Таран після матчу?

— Олег Анатолійович, звісно, був розчарований, проте він і сам усе розуміє. Усі виклалися максимально, ніхто себе не жалів. Програвати ніхто не хоче, але одні йдуть із поля з трьома балами, а інші — з нулем. Є певні проблеми в плані реалізації моментів, побудови гри, проте ми щодня наполегливо працюємо. Тренер нам також сказав, що потрібно уважніше грати в обороні й менше допускати браку в передачах, адже саме з помилок і складається результат.

— Своєї вини в другому забитому м’ячі не відчуваєте, адже ваш вихід за межі штрафного майданчика вдалим не назвеш?

— Так, у тому епізоді я помилився. Потрібно було залишатися на місці або виходити й напевно перехоплювати м’яч. На жаль, траєкторію польоту м’яча не розрахував потрібним чином, тому й не встиг випередити нападника «Волині». Коли почали розбирати гру, то на повторі помітив, що наш захисник головою зачепив сферу, тим самим зменшивши швидкість її польоту. Можливо, якби він м’яча не чіпав, я би встиг, проте сталося, як сталося.

— Після матчу з «Волинню» Олег Таран анонсував зміни, котрі стосуються складу команди. Як гадаєте, чи справді «Металургу» необхідне перезавантаження?

— Я вважаю, що нам потрібне підсилення, адже голи нам даються з великими труднощами, а пропускаємо ми дуже легко. Відтак кожна ланка потребує «свіжої крові», адже є багато травмованих, та й з самого початку команда комплектувалася під першу лігу. Це вже потім сталося диво, й Запоріжжя залишили в УПЛ, тому значних коштів на підсилення не виділялося, брали лише вільних агентів. Звісно, для найвищого дивізіону потрібно якісніше працювати на трансферному ринку. — Як плануєте провести відпустку?

— Відпустку планую провести разом із сім’єю. Завітаю додому до батьків, потім вирушу кудись відпочити.

— А якщо не секрет, куди саме плануєте поїхати?

— Ні, не секрет. Хочу разом із родиною злітати в Арабські Емірати.

Роман КИРІЄНКО.

X