Маліновська: Руслан пропустив кілька матчів Марселя через тактику тренера

Переглядів 876
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновська: Руслан пропустив кілька матчів Марселя через тактику тренера
Руслан Маліновський. Фото: Getty Images
Роксана Маліновська відповіла на питання, чому, виступаючи за Марсель, український футболіст Руслан Маліновський має менше ігрового часу, ніж очікувалося.

Роксана Маліновська розповіла, з чим пов’язано те, що нині її чоловік Руслан Маліновський, який захищає кольори Марселя, має менше ігрового часу. 

«Після Страсбуру він мав невеличке пошкодження, він дотепер грає трошки через біль. Але, думаю, що це пов’язано ще і з тим, що тренер зараз хоче знайти рішення, який склад є найбільш оптимальним. Найважливіше, що вони спілкуються з тренером (Ігор Тудор). Це не так, що він його посадив на лаву запасних і він там сидить», – сказала Маліновська в інтерв’ю YouTube-каналу FanDay

Також дружина українського футболіста зазначила, в чому полягає професіоналізм Ігора Тудора.

«Він кожної гри пояснює чому (не грає) і пояснює, яка в нього задача на ту чи іншу гру. І тому він каже: Готуйся на наступну гру, цю ми зробимо більш атакувальну, а наступну, коли ти будеш грати, більш стриману. Тому Руслан кілька матчів не грає. В нього була ця проблема (ушкодження), а зараз кілька разів не грав саме через тактику тренера», – додала Маліновська.

До слова, Руслан Маліновський пропускав на вихідних переможний матч Марселя з Осером (2:1). Українець грав через те, що травмувався на тренуванні і відновлювався від пошкодження.

Додамо, що це була третя поспіль перемога провансальців у Лізі 1. Маючи 70 очок у своєму активі, марсельці ідуть другими у чемпіонаті Франції. ПСЖ, який програв Лорьяну (1:3), з 75 балами продовжує лідирувати у Лізі 1. Тобто, за п’ять турів до фінішу цього сезону Ліги 1, Марсель зберігає шанси на чемпіонство Франції.

Зазначимо, що на даний момент Руслан Маліновський зіграв за Марсель 18 матчів, записавши до свого активу два голи.