Маліновська: У Зорі Вернидуба був дуже жорсткий контроль ваги

Переглядів 685
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Маліновська: У Зорі Вернидуба був дуже жорсткий контроль ваги
Юрій Береза. Фото: Google
Роксана Маліновська пригадала, як її чоловік Руслан Маліновський грав за луганську Зорю, коли її тренував нинішній наставник Кривбаса Юрій Вернидуб.

Роксана Маліновська відповіла на питання, чи вважає вона, що екс-наставник Зорі Юрій Вернидуб став ключовим у кар’єрі її чоловіка Руслана Маліновського.

«Так, звичайно. Вважаю, що він його навчив багатьом речам. Перш за все, це ставлення до себе, до тренувань і до харчування. Пам’ятаю такі моменти, коли було спекотно Руслан і Макс Малишев бігали на острові Хортиця в Запоріжжі, на них було 3-4 шари одягу, вони пили багато води, але перед тренуваннями нічого не могли їсти», – сказала Маліновська в інтерв’ю YouTube-каналу FanDay

«Та й навіть боялися випити води, бо кожного дня була вага. Був дуже жорсткий контроль. І Руслан і Макс вони такі ласунки, дуже любили Наполеон наш український, втім вони дуже професійно ставились до харчування і це завдяки саме Юрію Миколайовичу», – додала Маліновська.       

До слова, Руслан Маліновський пропускав на вихідних переможний матч Марселя з Осером (2:1). Українець грав через те, що травмувався на тренуванні і відновлювався від пошкодження.

Додамо, що це була третя поспіль перемога провансальців у Лізі 1. Маючи 70 очок у своєму активі, марсельці ідуть другими у чемпіонаті Франції. ПСЖ, який програв Лорьяну (1:3), з 75 балами продовжує лідирувати у Лізі 1. Тобто, за п’ять турів до фінішу цього сезону Ліги 1, Марсель зберігає шанси на чемпіонство Франції.

Зазначимо, що на даний момент Руслан Маліновський зіграв за Марсель 18 матчів, записавши до свого активу два голи.