Малиновський близький до прощання з Аталантою: джерело назвало клуб, в який перейде українець

Переглядів 427
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Малиновський близький до прощання з Аталантою: джерело назвало клуб, в який перейде українець
Руслан Малиновський, фото: Getty Images
Півзахисник Аталанти і збірної України Руслан Малиновський після трьох років виступів у Італії може змінити Серію А на Англійську Прем'єр-лігу.

Хавбек Аталанти наразі готується до старту нового сезону чемпіонату Італії. Тамтешня преса пророкувала Малиновському роль першої скрипки в оновленій команді з Бергамо, але в ситуацію втрутився Ноттінгем Форрест.

Дворазовий переможець Кубка європейських чемпіонів зробив пропозицію щодо трансферу українця у 15 млн євро включно з бонусами. «Нерадзуррі» мають дати відповідь найближчим часом, повідомляє TuttomercatoWEB.

За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, представники футболіста також перебувають на контакті з іншими клубами Серії А та АПЛ.

Малиновський провів минулого сезону за Аталанту у всіх турнірах 41 матч, забив десять голів та віддав сім результативних передач. За три сезони в Італії хавбек провів 128 поєдинків у всіх турнірах, у яких відзначився 29 забитими м'ячами та 26 гольовими передачами.

Контракт Малиновського з Аталантою діє до літа 2023 року. Transfermarkt оцінює вартість українця у 28 мільйонів євро.

Ноттінгем Форрест повернувся до АПЛ після 23 років відсутності в елітному дивізіоні. У першому турі команда Стіва Купера поступилася Ньюкаслу (0:2). Аталанта стартує у новому сезоні Серії А виїзним матчем проти Сампдорії, що відбудеться 13 серпня.