Малиновський дебютував за Дженоа: Руслан став другим найгіршим гравцем сенсаційного переможного матчу команди

Переглядів 16612
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Малиновський дебютував за Дженоа: Руслан став другим найгіршим гравцем сенсаційного переможного матчу команди
Руслан Малиновський. Фото: Getty Images
У другому турі Серії А римський Лаціо приймав Дженоа, за яку дебютував Руслан Малиновський. Підопічні Альберто Джилардіно здолали команду Мауріціо Саррі з рахунком 1:0.

У неділю, 27 серпня, в рамках другого туру Серії А Лаціо зазнав поразки від Дженоа з рахунком 0:1.

Вже на 16-й хвилині гри зірковий нападник Дженоа Матео Ретегі шокував Лаціо забитим голом. У першій половині гри генуазці значно менше володіли м'ячем, але створювали більше небезпеки біля воріт римлян.

Другий тайм пройшов повністю під контролем Лаціо. Щоправда, підопічні Мауріціо Саррі не зуміли конвертувати перевагу в грі у забиті голи.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Лівіо Марінеллі зафіксував перемогу підопічних Альберто Джилардіно над командою Саррі.

  • Український хавбек Руслан Малиновський, для якого цей матч став дебютним у складі Дженоа, провів на полі 70 хвилин перш ніж був замінений на Сільвана Гефті. 30-річний українець зумів відзначитися лише жовтою карткою.
  • Малиновський отримав одну з найнижчих оцінок у складі Дженоа від порталу Whoscored – 6.2 (стільки ж у Калеба Екубана). Менший бал (6.1) заробив лише захисник генуезців Мартін.

Серія А. Другий тур

Лаціо – Дженоа – 0:1 (0:1)

Голи: Ретегі, 16.

  • 2 вересня Лаціо зіграє виїзний поєдинок з чемпіоном Італії Наполі. Початок зустрічі запланований на 21:45 за київським часом.
  • 3 вересня Дженоа зустрінеться з Торіно. Матч розпочнеться о 19:30 за київським часом.
  • Після двох турів Дженоа має три бали та посідає 11 місце, Лаціо з нулем очок займає 18 сходинку Серії А.