Малиновський не пробачив американського коментатора: український футболіст озвучив умову

Переглядів 868
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Малиновський не пробачив американського коментатора: український футболіст озвучив умову
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Руслан Малиновський, що виступає на позиції півзахисника Марселя, відповів на вибачення американського коментатора Філа Шона, який учора у прямому ефірі помилково назвав українця «російським».

Коментатор BeinSport USA Філ Шон учора прокоментував матч Клермон – Марсель (0:2), де під час прямого ефіру переплутав національність Руслана Малиновського.

Американець на своїй сторінці в Twitter вибачився перед Малиновським

«Я не думав, що сльозогінний газ у Франції міг вплинути на вас у Флориді. Мені шкода. Оскільки ви припустилися помилки на телебаченні, я хотів би почути вибачення під час наступної прямої трансляції, а не в твіттері», – написав Малиновський Шону у відповідь на його вибачення.

29-річний Малиновський, який перейшов до Марселя з Аталанти у зимове трансферне вікно, провів за французьку команду вісім матчів та забив два голи.

ПСЖ з 54 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. Марсель з 49 балами та Монако з 47 очками посідають друге та третє місця. 

Також зазначимо, що 26 лютого Марсель та ПСЖ зіграють між собою в очному поєдинку чемпіонату Франції. У провансальців буде гарний шанс ще ближче наблизиться до парижан у разі перемоги над ними.