Маліновський не врятував: Аталанта у драматичному матчі поступилася Наполі з українцем у складі

Переглядів 964
Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2 голоси
Маліновський не врятував: Аталанта у драматичному матчі поступилася Наполі з українцем у складі
Руслан Маліновський. Фото: Getty Images
Сьогодні в рамках центрального матчу 13 туру чемпіонату Італії Аталанта вдома приймала Наполі. У складі господарів участь у матчі прийняв український півзахисник Руслан Маліновский, проте його команда поступилася із рахунком 1:2.

Господарі перші вийшли вперед у матчі вже на 8-й хвилині завдяки пенальті, який чітко реалізував Лукман. Проте Наполі дуже швидко відповів своїми результативними діями.

На 23 хвилині поєдинку Осімхен скористався точною передачею Зелінського та вразив ворота Аталанти. Ще за 12 хвилин той же Осімхен асистував Ельмасу, який зробив рахунок на користь Наполі.

Український хавбек Руслан Маліновський з’явився на полі на 70-й хвилині гри та був покликаний врятувати господарів від поразки. Нажаль для українця, результативно допомогти своїй команді він не зміг.

Аталанта, хоча і переважила опонента за кількістю ударів у бік воріт (16:7) та кутовими (5:2), поступилася із рахунком 1:2. Це дозволило Наполі, який є лідером турнірної таблиці Серії А, відірватися від команди Маліновського на цілих 8 очок. 

Також відзначимо, що Маліновський вже всьоме поспіль починає гру на лаві для запасних, що тільки підігріває плітки про його можливий трансфер із Аталанти в зимове трансферне вікно.