Маліновський не захотів переходити у Марсель: джерело назвало деталі зірваного трансферу українця

Переглядів 2161
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Маліновський не захотів переходити у Марсель: джерело назвало деталі зірваного трансферу українця
Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
Півзахисник Аталанти та збірної України Руслан Маліновський минулого літа міг змінити клубну прописку. Український хавбек відмовився переїжджати до Франції.

У серпні Марсель запропонував Аталанті 25 мільйонів євро за трансфер українця, але Маліновський відмовився від угоди. Французи як альтернативу також розглядали варіант з обміном хавбека на свого гравця.

Як повідомляє L'Equipe, Марсель хотів обміняти Маліновського на Ченгіза Ундера, який не зміг порозумітися з головним тренером команди Ігорем Тудором. Коли Аталанта розпочала переговори щодо Маліновського, Марсель вирішив дати Ундеру другий шанс, а на місце українця клуб орендував у Шальке півзахисника Аміна Харіта.

29-річний Маліновський перейшов до Аталанти з бельгійського Генка у липні 2019 року за 13,6 мільйонів євро. Контракт українця з Аталантою є дійсним до літа наступного року. Transfermarkt оцінює Маліновського у 28 мільйонів євро.

Цього сезону Серії А хавбек у складі Аталанти провів дев'ять матчів, забив один м'яч і зробив одну результативну передачу.