Маліновський – один з найкращих у складі Марселя, Соболь – найгірший у Страсбурі: оцінки українців за матч Ліги 1

Переглядів 4422
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Маліновський – один з найкращих у складі Марселя, Соболь – найгірший у Страсбурі: оцінки українців за матч Ліги 1
Руслан Маліновський. Фото: Google
Український півзахисник Руслан Маліновський був одним з найкращим на полі у складі Марселя в матчі зі Страсбуром, за який зіграв інший українець Едуар Соболь.

12 березня в рамках 27 туру французької Ліги 1 Марсель на «Велодромі» зустрічався зі Страсбуром. Українець Руслан Маліновський вийшов у старті провансальців на цей поєдинок. А український захисник Страсбура Едуард Соболь залишився на заміні.

Перший тайм завершився внічию 0:0. А на початку другого тайму Маліновський класно пробив штрафний удар – голкіпер м’яч відбив, але вдало на добиванні зіграв Шансель Мбемба-Мангулу, який вивів марсельців вперед. Потім на 76 хвилині Алексіс Санчес реалізував пенальті, подвоївши перевагу господарів. До слова, до цього на 67 хвилині у складі Страсбура на полі з’явився Соболь. 

На 81 хвилині наставник Марселя Ігор Тудор вирішив замінити Руслана Маліновського на Маттео Гендузі. І після цього Страсбуру вдалося двічі відзначитися голами. Івуарієць Жан-Ед Ахолу на 88 та 89 хвилинах точно пробив та оформив дубль.

У підсумку матч завершився внічию 2:2.

Портал WhoScored оцінив гру Руслана Маліновського в 7,5 балів. Це третя найкраща оцінка у складі провансальців. Едуард Соболь, якому рефері показав жовту картку, отримав найнижчу оцінку у складі Страсбура, а саме 6,0.

У Лізі 1 Марсель з 56 очками іде другим. Страсбур з 23 балами посідає 15 позицію.