Маліновський отримав найнижчу оцінку: розбірки з суперником та з Санчесом, жовта картка та заміна

Переглядів 627
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський отримав найнижчу оцінку: розбірки з суперником та з Санчесом, жовта картка та заміна
Руслан Маліновський. Фото: Google
29-річний український півзахисник Руслан Маліновський взяв участь у переможному поєдинку Марселя. Провансальці у вольовому стилі виграли матч французької Ліги 1.

19 березня в рамках 28 туру французької Ліги 1 Марсель на виїзді зустрівся з Реймсом. Український півзахисник Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі марсельців на цю зустріч.

Першими відзначилися голом господарі - точно пробив Балогун на 13 хвилині. Але ще до перерви провансальцям вдалося відігратися та вийти вперед. Обидва голи на 16 та 29 хвилинах записав до свого активу знаменитий чилійський форвард Алексіс Санчес. Перший м’яч чилієць забив зі штрафного, а другий після пасу воротаря Пау Лопеса та завдяки провалу в обороні Реймса.

Цікаво, що після другого голу Санчес щось дуже активно на підвищених тонах з’ясовував з Маліновським. Транслятори матчу звернули на це увагу.

У другому таймі голів не було, а тому Марсель здобув виїзну перемогу з рахунком 2:1.

Українець Руслан Маліновський був замінений на 64 хвилині на Аззедіна Унахі. Зазначимо, що в першій половині зустрічі на 19 хвилині український футболіст отримав жовту картку.

В цьому епізоді українець боровся за м'яч з Шейком Кейта. Рефері вбачив фол у діях Маліновського та показав йому жовту картку. Руслан почав сперечатися і після цього Кейта підійшов дуже близько до українця. Футболісти були заведені і мало не побилися, але футболіст Реймса побіг далі.

Портал WhoScored гру Маліновського оцінив у 6,3 бали. Це найнижча оцінка серед футболістів Марселя, які вийшли у старті на цю зустріч.

На даний момент Руслан Маліновський зіграв за Марсель 14 матчів та відзначився двома голами.