Маліновський отримав середню оцінку за матч проти Ліона: українець був замінений у другому таймі

Переглядів 613
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський отримав середню оцінку за матч проти Ліона: українець був замінений у другому таймі
Маліновський разом з Марселем святкують перемогу. Фото: Google
Український півзахисник Руслан Маліновський взяв участь у переможному матчі Марселя проти Ліона. Українець зіграв 87 хвилин у цій зустрічі Ліги 1.

23 квітня в рамках 32 туру французької Ліги 1 Ліон на своєму полі зустрічався з Марселем українця Руслана Маліновського. Хорватський наставник провансальців Ігор Тудор виставив українського півзахисника в основу на цю зустріч.

Перший тайм протистояння виграв Марсель, завдяки голу Дженгіза Ундера на 44 хвилині. У середині другої половини поєдинку Александр Ляказетт вирівняв становище. На 87 хвилині коуч Марселя змінив Маліновського на Вітора Карвальйо.

І після цього Марселю вдалося забити переможний м'яч. На 90+2 хвилині після автоголу Мало Гюсто провансальці вийшли вперед і в підсумку втримали переможний результат 2:1.

Ліга 1. 32 тур

Ліон - Марсель - 1:2

Голи: Ляказетт, 68 - Ундер, 44, Гюсто, 90+2 (автогол).

Від порталу статистики WhoScored Маліновський отримав оцінку 6,8. Це середній бал серед футболістів Марселя та і загалом матчу.

Після цього матчу Марсель з 67 очками іде другим, відстаючи від першого ПСЖ на вісім балів. Ліон з 50 очками знаходиться на сьомій позиції в чемпіонаті Франції.