«Малиновський потрібен для творчості»: у Франції пояснили, чому український хавбек перейшов до «олімпійців»

Переглядів 659
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Малиновський потрібен для творчості»: у Франції пояснили, чому український хавбек перейшов до «олімпійців»
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Руслан Малиновський був запрошений до Марселя за свої технічні навички. Так вважає експерт ресурсу RMC Sport Жером Ротен, описуючи внесок зимових новачків клубу у гру команди.

Руслан Малиновський, а також Аззедін Унаї та Вітінья були запрошені до Марселя у зимове трансферне вікно, щоб додати команді креативу. Футбольний експерт Жером Ротен вважає, що Марселю не вистачає творчості на полі.

«Малиновський, Вітінья та Унаї покликані підвищити надійність та технічний потенціал. Марселю катастрофічно бракує творчості. Саме тому вони у зимове трансферне вікно взяли цих технічно оснащених гравців», – цитує Ротена Coeur Marseillais.

Нагадаємо, що Малиновський після свого трансферу з Аталанти до Марселя провів за команду вже 11 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився двома забитими голами.

У середу, 1 березня, Марсель сенсаційно вилетів на стадії 1/4 фіналу Кубка Франції від Аннесі з Ліги 2 (2:2, за пін. 6:7).

У регулярному чемпіонаті країни Марсель посідає друге місце після 25 зіграних матчів. Від лідера ПСЖ Малиновський та Ко відстають на вісім пунктів.