«Малиновський повністю був відсутній»: французька преса не у захваті від гри українського хавбека

Переглядів 447
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Малиновський повністю був відсутній»: французька преса не у захваті від гри українського хавбека
Руслан Малиновський. Фото: Google
У рамках 35-го туру чемпіонату Франції Марсель на своєму стадіоні впевнено обіграв Анже з рахунком 3:1. Український півзахисник господарів Руслан Малиновський відіграв весь матч.

Статистичний портал Sofascore виставив середній бал за гру нашого співвітчизника в переможному поєдинку. Французька преса також була не так прихильна до Малиновського.

MaxiFoot - 4/10

"Український півзахисник був малопомітний у першому таймі. Після перерви він став діяти набагато краще, адже його прорив справа призвів до голу Пайєта. Це був хід, який врятував загалом слабку гру, незважаючи на цікавий рух м'яча в другому таймі".

FootMercato - 6/10

"У першому таймі він повністю був відсутній, мало знаходив партнерів і не використав шанси на гол. Потім, після перерви, він повернувся з найкращими намірами. Спочатку він відзначився прекрасним дальнім ударом. Потім Малиновський прорвав оборону Анже, що призвело до голу Пайєта. Ми очікуємо від нього більшого".

Coeur Marseillais - 3/10

"У першому таймі він повністю був відсутній. За винятком одного-двох дальніх ударів і прекрасного прориву до воріт Пайєта, він залишався непомітним".

30-річний Малиновський провів за Марсель 20 матчів у всіх турнірах і забив два м'ячі.

Команда українця посідає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Франції.

У наступному турі Марсель зіграє на виїзді проти Лілля. Матч відбудеться 20 травня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.