«Малиновський в першому таймі робив помилки»: французька преса оцінила гру українця з Нантом

Переглядів 828
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Малиновський в першому таймі робив помилки»: французька преса оцінила гру українця з Нантом
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Руслан Малиновський отримав оцінки від провідних закордонних ЗМІ за свою гру у складі Марселя проти Нанта (2:0) у виїзному поєдинку 21 туру Ліги 1.

Руслан Малиновський вже провів свою п'яту гру за Марсель після трансферу з Аталанти. Цього разу футболіст вийшов на поле у стартовому складі на гру проти Нанта.

Результативними діями 29-річний український хавбек не відзначився. Малиновський отримав у цій грі вже свою другу жовту картку у Лізі 1. Гравець було замінено на 57-й хвилині поєдинку за рахунку 0:0. Після заміни Малиновського його партнери змогли забезпечити команді позитивний результат.

Видання 90хв поставило гравцю оцінку 4/10. Журналісти відзначають активність українця, проте наголошують на його великій кількості помилок.

«Малиновський не ховається і намагається активно грати на своєму фланзі. Український футболіст двічі завдав ударів здалеку, завжди ефектно та точно. У стислих просторах він почувається не найкращим чином і в першому таймі робив помилки», – пишуть автори статті.

Сайт Maxifoot більш прихильний до Малиновського. Експерти поставили півзахиснику оцінку 5,5. На їхню думку, футболіст виконував важливу роль в атакуючих побудовах Марселя у матчі.

«З моменту свого трансферу до Марселя українець, ймовірно, провів один із найкращих матчів. Малиновський брав участь у найкращих моментах своєї команди, включаючи дальні удари. Він пропонував рішення у грі та непогано взаємодіяв із партнерами», – зазначають експерти.

Зазначимо, що після 21 зіграного матчу Марсель посідає другий рядок у Лізі 1. Від лідера ПСЖ команду українця відокремлюють п'ять пунктів.

X