Малиновський відмовився переходити до Марселю: відома сума, яку учасник Ліги чемпіонів міг сплатити Аталанті

Переглядів 433
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Малиновський відмовився переходити до Марселю: відома сума, яку учасник Ліги чемпіонів міг сплатити Аталанті
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Італійці було готові відпустити українського півзахисника на умовах, запропонованих Олімпіком, але сам футболіст відмовився від трансферу через небажання грати у Франції.

Руслан Малиновський ризикує залишитись в Аталанті, з головним тренером якої він останнім часом не знаходить спільної мови. Італійський клуб вже погодив умови трансферу з Марселем, який був готовий заплатити за гравця збірної України 25 мільйонів євро, але сам гравець відмовився грати у чемпіонаті Франції.

Українець мріяв перейти до АПЛ, але гроші, які запропонували Тоттенгем і Ноттінгем Форест, не задовольнили керівництво італійського клубу, повідомляє Tutto Atalanta и Foot Mercato. 

29-річний Малиновський грає за Аталанту з літа 2019 року. Бельгійський Гент виручив з його продажу 13,6 млн євро. За бергамасків Руслан провів 131 матч, забивши 30 голів і віддавши 32 результативні передачі.

Контракт українця з клубом Серії А розрахований до наступного літа. Трансферне вікно у топ-чемпіонатах закривається вже завтра, 1 вересня. Transfermarkt вважає, що українець коштує 28 мільйонів євро.

X