Малиновський визначився зі своїм майбутнім: агенти хавбека вилетять до Італії, щоб завершити перехід

Переглядів 6255
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Малиновський визначився зі своїм майбутнім: агенти хавбека вилетять до Італії, щоб завершити перехід
Руслан Малиновський. Фото: Google
Півзахисник національної збірної України та французького Марселя Руслан Малиновський в новому сезоні знову виступатиме в добре відомій йому італійській Серії А.

Руслан Малиновський максимально близький до повернення на Апеннінський півострів. За інформацією італійських ЗМІ представники Дженоа вже не один день ведуть переговори з Марселем.

Зокрема, портал Telenord повідомляє, що агенти Малиновського мають прибути до Італії до 15 серпня, щоб прискорити обговорення всіх деталей контракту свого клієнта. 

Керівництво «грифонів» має добрі стосунки з Марселем та оточенням гравця. Тож, босси Дженоа вірять, що це допоможе саме їх клубу виграти конкуренцію за Малиновського в інших клубів, які реально зацікавлені в послугах українця.

Інтерес до Малиновського ніби виявляли італійська Болонья, турецький Бешикташ, неназваний клуб з англійської Прем’єр-ліги та навіть команди із Саудівської Аравії.

  • У складі Марселя українець провів 23 поєдинки: два голи, одна результативна передача.
  • Контракт Руслана з французьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.
  • До Марселя Малиновський перейшов з італійської Аталанти, за яку виступав з 2019 по 2023 рік: 143 гри, 30 голів та 28 результативних передач.
  • У сезоні 2020/2021 українець став найкращим асистентом Серії А: 12 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює вартість ймовірного трансферу українця в 15 мільйонів євро.