Маліновський вперше з Марселем на клубному автобусі приїхав на матч: відео зворушливого моменту

Переглядів 1207
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський вперше з Марселем на клубному автобусі приїхав на матч: відео зворушливого моменту
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Український півзахисник Руслан Маліновський разом із французьким Марселем прибув на стадіон Труа, де вже розпочався матч, у якому українець може дебютувати.

Українець Руслан Маліновський разом з Марселем приїхав на виїзний поєдинок 18 туру французької Ліги 1 з Труа. Оператори прес-служби провансальців на відео з прибуттям команди на «Стад де л'Об» зробили акцент на Маліновському, який дуже зосереджено йшов на арену.

Додамо, що головний тренер Марселя Ігор Тудор визначився з основним складом провансальської команди на матч з Труа. Український півзахисник Руслан Маліновський не потрапив до основи. Українець залишився в запасі і зможе дебютувати за марсельців, якщо хорватський спеціаліст випустить його на заміну.  

Основний склад Марселя на матч з Труа виглядає так: Пау Лопес, Жиго, Мбемба, Балерді, Каборе, Колашинац, Верету, Ронж'є, Гендузі, Ундер, Санчес.

Початок матчу Труа - Марсель о 22:00 за київським часом.

На даний момент Марсель з 36 очками займає третє місце в турнірній таблиці французької Ліги 1. Труа розташовується на 13 позиції, маючи в своєму активі 18 балів.