Маліновський вже прибув до Марселя: разом з українцем прилетіла його дружина

Переглядів 2340
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський вже прибув до Марселя: разом з українцем прилетіла його дружина
Руслан Маліновський. Фото: Google
Руслан Маліновський разом зі своєю дружиною Роксаною вже прилетіли до Франції, де українець має пройти медогляд та підписати контракт з провансальським клубом.

Український півзахисник італійської Аталанти Руслан Маліновський прибув до Марселя. Про це повідомляє видання RMC Sport.

29-річний український футболіст має сьогодні пройти медогляд у Марселі і підписати з французьким клубом контракт до 2027 року. Раніше повідомлялось, що українець перейде до Марселя на правах оренди з подальшим викупом за 10+3 мільйонів євро.

Маліновський у цьому сезоні зіграв за Аталанту 15 матчів, у яких він записав до свого активу один гол та дві результативні передачі.

До слова, після 17 турів Марсель з 36 очками іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1, відстаючи від другого Лансу на чотири бали та від першого Парі Сен-Жермен на вісім пунктів.

Сьомого січня в рамках Кубку Франції Марсель виграв у Йера з рахунком 2:0. Наступний матч провансальці зіграють 11 січня на виїзді з Труа. Також у січні марсельці зіграють з Лорьяном (14.01), з Ренном в рамках Кубку Франції (22.01) та з Монако (28.01). У цих матчах вже зможе себе проявити Маліновський.