Малиновський зацікавив два клуби: відомий європейський інсайдер повідомив імена команд

Переглядів 1011
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Малиновський зацікавив два клуби: відомий європейський інсайдер повідомив імена команд
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Атакувальний півзахисник збірної України Руслан Малиновський може залишити Марсель вже найближчим часом. У гравці зацікавлені в Італії та Туреччині.

Нещодавно стало відомо про те, що адаптація Руслана Малиновського у Марселі проходить важко і клуб це починає дратувати, через що майбутнє українського півзахисника є невизначенним.

Відомий футбольний інсайдер Фабріціо Романо у своєму твіттері повідомив, що у підписанні Малиновського зацікавлено одразу два європейські клуби.

Так, за інформацією джерела, італійський Торіно та турецький Бешикташ висловили свій інтерес до українського футболіста.

Зазначається, що на даний момент між сторонами немає ніяких просунутих перемовин, тільки інтерес. Але у разі гарної пропозиції, Руслан може змінити клуб вже цього літа.

  • Олімпік підписав Малиновського в січні 2023 року на правах оренди із Аталанти, після чого викупив гравця за 10 мільйонів євро.
  • Контракт українця з марсельцями розрахований до літа 2026 року. 
  • У минулому сезоні півзахисник збірної України зіграв за провансальців 23 матчі, в яких забив два м’ячі та віддав одну результативну передачу.