«Малиновський завжди рухається»: екс-тренер Марселя назвав сильні сторони хавбека збірної України

Переглядів 1338
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Малиновський завжди рухається»: екс-тренер Марселя назвав сильні сторони хавбека збірної України
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Колишній головний тренер Марселя Жерар Жілі поділився думкою про півзахисника національної команди України Руслана Малиновського і виділив його сильні сторони.

Малиновський має не тільки сильний удар, але виконує великий обсяг роботи і робить загострювальні передачі. Такої думки про гравця збірної України склалася у Жілі.

«У Малиновського, окрім дуже класного удару, я помітив його великий обсяг бігової роботи. Він не обов'язково змінює свій ритм, але завжди рухається.

Руслан завжди віддає паси вперед, що дозволяє атакуючому блоку підніматися та розривати лінії. Це правда, що такий якісний гравець є великою перевагою для Марселя», - цитує Жили Lephoceen.

70-річний французький фахівець із Марселем двічі перемагав у національному чемпіонаті і один раз ставав володарем Кубка Франції у ролі головного тренера.

Зазначимо, що у матчі проти Клермона Малиновський заробив пенальті, який реалізував Алексіс Санчес.

▶️Відео епізоду можна переглянути у Телеграм-каналі Fanday.net за ПОСИЛАННЯ

29-річний Малиновський, який перейшов до Марселя з Аталанти у зимове трансферне вікно, провів за французьку команду вісім матчів та забив два голи.

Марсель зіграв 23 поєдинки, набрав 49 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції. Провансальці скоротили відставання від лідируючого ПСЖ, який програв сьогодні на виїзді Монако з рахунком 1:3 до п'яти залікових пунктів.