Малиновський згадав Шевченка: легенда українського футболу розкрив хавбеку секрет успіху у Серії А

Переглядів 385
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Малиновський згадав Шевченка: легенда українського футболу розкрив хавбеку секрет успіху у Серії А
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисник збірної України Руслан Малиновський поділився спогадами про перехід до італійської Аталанти з бельгійського Генка у 2019 році.

29-річний хавбек в інтерв'ю ютуб-каналу Fantastic Football зазначив, що легенда українського футболу Андрій Шевченко дав йому кілька порад перед переїздом до Італії.

«Так, він сказав мені кілька слів про чемпіонат, що в тактичному плані має прогресувати, розуміти командні дії. Вивчати мову, бо мають такий характер, вони люблять розмовляти, комунікація – це дуже важливо. Він сказав, що це дуже сильний чемпіонат і побажав найкращого».

Нагадаємо, що Андрій Шевченко виступав за Мілан з 1999 року до 2006 року та в сезоні 2008/09. За міланську команду він провів 322 матчі, забив 175 м'ячів і зробив 45 асистів, а також став володарем «Золотого м'яча».

Малиновський виступає за Аталанту з літа 2019 року. Цього сезону Руслан провів 14 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Контракт українського хавбека з італійським клубом діє до червня 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Малиновського у 18 мільйонів євро.