Ман Сіті – Арсенал – 4:1: відео голів матчу, в якому Зінченко і компанія розгромно програли екс-команді українця

Переглядів 858
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Ман Сіті – Арсенал – 4:1: відео голів матчу, в якому Зінченко і компанія розгромно програли екс-команді українця
Де Брюйне з партнерами святкують гол у ворота Арсенала. Фото: Google
Манчестер Сіті з розгромним рахунком 4:1 виграв у лондонського Арсенала. За «містян» точними ударами відзначилися Кевін Де Брюйне, який оформив дубль, Джон Стоунз та Ерлінг Голанд.

26 квітня в рамках центрального матчу 33 туру Англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті на своєму полі зустрічався з лондонським Арсеналом. 

Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко на матч проти колишньої команди вийшов у стартовому складі і в підсумку зіграв повністю поєдинок.

«Містянам» вдалося виграти зустріч з впевненим рахунком 4:1. За команду Хосепа Гвардіоли дублем відзначився Кевін Де Брюйне, якому також двічі асистував Ерлінг Голанд. Також забив Джон Стоунз після пасу Де Брюйне. Залишив свій автограф у воротах лондонців і Голанд, якому асистував Фоден. За Ман Сіті забив Роб Холдінг, на якого віддав результативну передачу Леандро Троссард.

Відео голів цього матчу можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Від порталу статистики WhoScored Зінченко отримав оцінку 6,1. Це середній бал серед усіх футболістів Арсеналу.

Після переможного поєдинку у Ман Сіті з'явилися гарні шанси на перемогу в АПЛ. «Містяни» з 73 очком ідуть другими в чемпіонаті Англії. Перший Арсенал з 75 балами лідирує в АПЛ, але Ман Сіті має ще дві гри в запасі.