Ман Сіті - Реал: де дивитися матч-відповідь команди Луніна проти підопічних Гвардіоли у півфіналі Ліги чемпіонів в Україні

Переглядів 1847
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Ман Сіті - Реал: де дивитися матч-відповідь команди Луніна проти підопічних Гвардіоли у півфіналі Ліги чемпіонів в Україні
Манчестер Сіті проти Реала. Фото: Google
У середу, 17 травня, відбудеться матч-відповідь між англійським Манчестер Сіті та мадридським Реалом у рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. «Український футбол» розповідає, де і коли дивитися в прямому ефірі за протистоянням Манчестер Сіті - Реал.

Завтра, 17 травня, Манчестер Сіті на своєму полі прийме Реал у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів після виїзної нічиєї в Мадриді з рахунком 1:1. FanDay.net розповідає, який канал і коли покаже цей матч у прямій трансляції в Україні.

Манчестер Сіті - Реал: де і коли дивитися матч

📆 Матч відбудеться в середу, 17 травня, на стадіоні "Етіхад Стедіум" у Манчестері. Гра розпочнеться о 22:00 за Києвом.

📺 В Україні гру покаже сервіс MEGOGO (ТК "MEGOGO Футбол Перший"), а також платформа Volia TV.

Манчестер Сіті - Реал: хто фаворит

Букмекерська контора FavBet фаворитом матчу вважає Манчестер Сіті. На перемогу англійської команди можна поставити з коефіцієнтом 1.69. Імовірність нічиєї оцінюється в 4.50. На перемогу Реала аналітики пропонують коефіцієнт 5.30.

На прохід англійців у фінал виставлено коефіцієнт 1.37, а мадридців - 3.35.

Кольори Реала захищає український 24-річний воротар Андрій Лунін. У нинішньому сезоні він провів за команду 12 матчів і пропустив 13 м'ячів. Чотири поєдинки він відіграв на "нуль".

X