Маркевича представлять перед футболістами: джерело повідомило про кадрову чистку в Карпатах

Переглядів 3089
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Маркевича представлять перед футболістами: джерело повідомило про кадрову чистку в Карпатах
Мирон Маркевич. Фото: Google
Перед першим тренуванням футболістам Карпат буде представлений їх новий керманич Мирон Маркевич, який буде мати двох асистентів - Андрія Сапугу та Богдана Стронцицького.

Ця зміна тренерського штабу супроводжуватиметься очікуваними кадровими змінами у команді.

Клуб Карпати прийняв рішення відмовитися від послуг орендованих гравців Юрія Тлумака, Данила Книша, Івана Бобка, Олексія Хобленка та Сергія Горбунова. Крім того, також вирішено не розраховувати на низку інших гравців. Ці зміни викликані бажанням команди покращити свої показники та підвищитися у класі, повідомляє sport.ua.

Наступного тижня планується підписання контрактів з першими літніми новачками. В новому сезоні головна мета тренера - піднятися у класі та досягти кращих результатів з  Карпатами

Попри те, що Андрій Тлумак більше не буде головним тренером Карпат, він залишається у структурі клубу. Після його повернення з відпустки, йому буде запропонована посада одного з директорів в клубі. Проте, конкретні обов'язки та відповідальність, за які він буде відповідати, поки що уточнюються.

  • Маркевич чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова: 1992-1995, 1996-1998, 2000-2001 та 2002-2004 роках;
  • Останнім місцем роботи Мирона Маркевича був Дніпро, який він очолював в період з 2014 по 2016 роки;
  • З Дніпром Маркевич досяг найбільшого досягнення у своїй тренерській кар'єрі - вивів команду з Дніпра до фіналу Ліги Європи в 2015 році.
  • У сезоні 2022/2023 Карпати з 18 очками посіли п’яте місце в турнірній таблиці «Чемпіонського раунду» Першої ліги України. 
X