Марсель досі хоче придбати лідера збірної України: українець пріоритетний варіант для французького клубу

Переглядів 3570
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Марсель досі хоче придбати лідера збірної України: українець пріоритетний варіант для французького клубу
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Руслан Малиновський міг перебратися до Марселя ще минулого літа, але Аталанта та «провансальці» не змогли домовитися. Французький клуб не полишає надії посилитися українцем, а головний тренер Марселя Ігор Тудор хоче бачити його у своїй команді.

Півзахисник Аталанти Малиновський залишається трансферним пріоритетом Марселя, саме такою інформацією володіє французьке видання news365.fr.

Українським гравцем цікавиться головний тренер французької команди Тудор. Малиновський потрібен «провансальцям» для підсилення атаки. Також хавбек у гарних відношеннях із спортивним директором Марселя Хав’єром Рібалтою, який раніше працював у структурі російського Зеніта.

Минулого літа повідомлялося, що Малиновський міг перейти в цей французький клуб, але Аталанта хотіла отримати від Марселя приблизно 40 мільйонів євро.

Українським півзахисником цікавилися Тоттенгем та Ноттінгем Форест і за даними джерела, вони досі пильно слідкують за виступами Малиновського.

У цьому сезоні хавбек зіграв дев’ять матчів за Аталанту. За цей час він встиг відзначитися одним голом і однією гольовою передачею. Контракт Малиновського з Аталантою закінчується цього літа, проте сам українець сказав, що угода чинна до 2024-го.