Марсель може влаштувати розпродаж: відомо, що може врятувати клуб Маліновського від такого рішення

Переглядів 878
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Марсель може влаштувати розпродаж: відомо, що може врятувати клуб Маліновського від такого рішення
Гендузі, Маліновський. Фото: ФК Марсель
Для французького Марселя, в складі якого виступає український півзахисник Руслан Маліновський, можуть настати важкі часи. Все залежатиме від того, в який європейський турнір пройде команда.

Марсель майже програв Лансу змагання за друге місце в чемпіонаті Франції. Залишилися ще два матчі до кінця сезону, і між командами є різниця в п'ять очок. Якщо команда Ігора Тудора займе третє місце в загальній таблиці, то їй доведеться зіграти влітку у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Згідно з інформацією L'Équipe, невизначеність стосовно майбутнього Марселя в Європі впливає на трансферні рішення, які будуть прийняті цього літа. Президент клубу Пабло Лонгорія і спортивний директор Хав'єр Рібальта вже розробили різні стратегії залежно від того, яке місце займе Марсель в кінці сезону – друге, третє або четверте. Ці рішення будуть впливати на подальші трансферні плани клубу.

Раніше Foot Mercato повідомляв, що нападник Крістал Пелас Вілфрід Заа є пріоритетною метою Марселя на літнє трансферне вікно, якщо клуб забезпечить собі участь у Лізі чемпіонів. Якщо ж клуб не вийде до найпрестижнішого європейського турніру, то про подібний трансфер треба буде забути.

Також клуб може продати кількох своїх ключових гравців, зокрема, Маттео Гендузі, Леонардо Балерді та, можливо, Дженгіза Ундера. Однозначно продаж не загрожує Алексісу Санчесу, який є для Марселю надзвичайно важливим.

Інформації щодо долі 30-річного Руслана Маліновського немає. Марсель зобов'язаний викупити контракт українця в Аталанти цього літа.

У цьому сезоні український хавбек провів за Марсель 21 гру, в якій забив два голи та віддав одну гольову передачу.