Матч УПЛ вперше зупинили через сигнал повітряної тривоги: відео евакуації гравців Руху та Металіста

Переглядів 241
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Матч УПЛ вперше зупинили через сигнал повітряної тривоги: відео евакуації гравців Руху та Металіста
Футболісти Руху в бомбосховищі. Фото: Рух
На 44-й хвилині поєдинку на львівському стадіоні «Україна» арбітр Денис Шурман був змушений увести обидві команди з поля через загрозу ракетного удару.

Те, чого так побоювалися організатори чемпіонату України, сталося сьогодні, в День Незалежності нашої країни. Львівському Рухові та харківському Металісту не вистачило якихось хвилин, щоб дограти перший тайм очної зустрічі.

Оголошена у Львові повітряна тривога змусила учасників матчу першого туру УПЛ прослідувати у бомбосховище. Це перший побідний випадок в історії вітчизняного футболу.

Проведеного на полі часу суперникам вистачило, щоб обмінятися голами. На 37-й хвилині Євген Підлепенець головою спрямував м’яч у ворота господарів після удару Єгора Картушова та сейва Юрія Паньківа. Чотири хвилини потому Юрій Климчук завершив свій сольний прохід класним ударом у нижній кут – 1:1.

Цікаво, що до бомбосховища підопічні Леоніда Кучука та Олега Ратія за сьогодні потрапили не вперше. До матчу вони провели там близько години.

Не обійшовся єдиний матч сьогоднішнього ігрового дня і без скандалу з трансляцією. Представники Руху не впустили на стадіон офіційного транслятора УПЛ Setanta Sports. При цьому ефір на YouTube-каналі львів’ян через порушення прав власника контенту ще до початку поєдинку.

Таким чином, доступ до гри є тільки у власників платформ (передусім MEGOGO), в сітці яких є Rukh TV.