«Має піти влітку»: в Англії сперечаються навколо Зінченка та його конкурента на лівому фланзі Арсеналу

Переглядів 6878
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Має піти влітку»: в Англії сперечаються навколо Зінченка та його конкурента на лівому фланзі Арсеналу
Олександр Зінченко та Кіран Тірні. Фото: Google
Шанувальники лондонського Арсеналу поділилися своєю думкою про те, хто з лівих захисників Олександра Зінченка та Кірана Тірні команди має залишитися, а хто проданий.

Постійна необхідність у перемогах змушує Мікеля Артету ставити до складу лише найкращих.

Але, що робити іспанському фахівцю, якщо в команді на одній позиції є відразу кілька висококласних виконавців? Така ситуація склалася на лівому фланзі захисту Арсеналу.

Уболівальники лондонського клубу поділилися своєю думкою у коментарях у соціальних мережах про те, хто з гравців лівого флангу оборони має залишитися і надалі приносити користь команді, а хто піти.

Багато вболівальників вважають, що Зінченко виглядає краще за Тірні і він обов'язково має продовжувати приносити користь «канонірам».

Wartinelli: «Тепер зрозуміли, чому Артета ставить зліва Томіясу, коли немає Зінченка? Тірні має піти влітку. Він не рівень Арсеналу».

Dorian621: «З виходом Локонга та Зінченка гра повністю перекинулася».

Iam_oyebode: «Порівнюючи їх цього сезону та їх внесок у гру, вибір Зінченка стає очевидним».

LeoBaah: «Зінченко гравець вище за рівень, ніж шотландець. Це навіть не заперечується. Його технічні дані є неймовірними».

Але є шанувальники Арсеналу, який вважають дії Зінченка в обороні недостатньо якісними і віддають перевагу позиціям лівого захисника Тірні.

ItsChxrlie23: «При всій повазі до Зини, я за надійність в обороні, яку дає нам Тірні»

Niftyni22: «Зінченко краще у всіх відносинах, але не може захищатися чи навішувати м'яч, як Тірні».

Sunelgunners1: «Тірні — дуже добрий захисник, сильний як у захисті, так і в нападі. Я все ще віддаю перевагу Тірні, ніж Зінченку. Попереду на Зінченка приємно дивитися, але в обороні, де хочеться, щоб він був гарний насамперед як захисник, він не справляється зі своїм завданням».

У рамках 20-го туру АПЛ Арсенал зіграє проти Тоттенхема. Гра запланована на 15 січня.

X