«Маємо бажання підтримати спортивну інфраструктуру»: у Тростянці пройде «Пробіг перемоги» – деталі акції

Переглядів 736
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Маємо бажання підтримати спортивну інфраструктуру»: у Тростянці пройде «Пробіг перемоги» – деталі акції
Фото: фейсбук стадіону імені Володимира Куца
У місті Тростянець відбудеться подія під назвою «Пробіг перемоги», метою якої буде збір коштів на відновлення стадіону, що постраждав від россійської агресії проти України.

У Тростянці пройде «Пробіг перемоги» для збору коштів на відновлення місцевого стадіону. З початку повномасштабної агресії росії проти України великих втрат зазнали спортивні об’єкти нашої держави.

Зі слів міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта вже постраждало 320 спортивних споруд. Не оминуло це і місто Тростянець.

Автор ідеї пробігу Віталій Корж висловився щодо майбутньої події.

«Не дивлячись на війну в Україні ми віримо в перемогу та маємо бажання підтримати спортивну інфраструктуру зібравши кошти для відновлення пошкоджених спортивних об’єктів, а саме стадіону імені Володимира Куца у місті Тростянець». 

Міський голова Тростянця Юрій Бова зазначив, що на відновлення спортивної частини потрібно 811 614 гривень, на відновлення приміщення адміністрації 355 918 грн, а всього спортивного комлпексу – 1 167 532 грн. 

Для досягнення даної мети і планується провести пробіг вулицями Тростянця з дистанцією в один, три та п'ять кілометрів, який пройде в день відкриття спортивного об'єкту, та встановити пам’ятку з іменами учасників пробігу «Перемоги» на відновленому об’єкті.

Допомогти цьому проекту своїм донатом ви можете наступними способами:

  • за посиланням на Монобанку;
  • за номером картки банку: 5375 4112 0444 6103