«MEGOGO забрав ЛЧ та ЛЄ - зрозуміло. А УПЛ куди?»: Сабо незадоволений тим, що усі матчі не можна дивитися на одному каналі

Переглядів 1088
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«MEGOGO забрав ЛЧ та ЛЄ - зрозуміло. А УПЛ куди?»: Сабо незадоволений тим, що усі матчі не можна дивитися на одному каналі
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо» Йожеф Сабо відверто не задоволений тим, що всі матчі Української Прем'єр-ліги не можна дивитися на одній платформі.

Легенда київського Динамо та колишній головний тренер столичного гранду Йожеф Сабо не може зрозуміти представників українського медіа-бізнесу та представників клубів УПЛ, які нік не можуть створити єдиний телепул, щоб можна було дивитися всі матчі УПЛ на одному каналі (сервісі).

«В мене є канал MEGOGO. Я дивлюся MEGOGO. Я плачу щомісяця. А потім починається, коли грає Динамо, Шахтар чи ще хтось: то 2+2, то ще якийсь канал. Приходиться ловити. Де спіймати? 

MEGOGO забрав закордонні, Лігу чемпіонів та Лігу Європи - зрозуміло. А чемпіонат наш куди? В селах нема. Що там в селах, які там канали є? Та зробіть цей канал платним - якісь копійки», –  сказав Сабо в інтерв’ю Sportаrena.

  • Наразі поєдинки УПЛ можна дивитися на платформах MEGOGO та Setanta.
  • Деякі матчі дублються також на Sweet.tv, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV.
  • Поєдинки ФК Рух транслює самостворене УПЛ ТБ – канал на Ютубі.