«Мене гроші не цікавлять»: президент Динамо Суркіс вперше прокоментував причини блокування єдиного телепулу

Переглядів 275
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Мене гроші не цікавлять»: президент Динамо Суркіс вперше прокоментував причини блокування єдиного телепулу
Ігор Суркіс, фото: ФК Динамо
Президент Динамо Ігор Суркіс озвучив позицію клубу щодо створення єдиного телепулу УПЛ на базі телеканалів Setanta Sports та їх OTT-платформи.

Суркіс виступає за те, щоб футбол під час війни транслювався у відкритому доступі. На думку бізнесмена, у людей відбирають можливість дивитися матчі улюбленої команди по телевізору.

«Мені цікаво, щоб нам дали можливість показувати матчі із затримкою на доступному ресурсі. Як це було минулого року, коли 1+1 media дозволяли нам із затримкою у п'ять хвилин показувати матчі на клубному каналі у YouTube».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Setanta Sports Ukraine (@setantasportsua)

Президент Динамо озвучив суму, яку біло-сині отримували від трансляцій на каналах холдингу 1+1 Media. Клуби УПЛ могли б отримати в середньому по 94 тисяч доларів від Setanta Sports .

«Мене гроші у цьому питанні не цікавлять. У доковідний період ми отримували два мільйони доларів, потім більше мільйона. А ці 100 тисяч ми готові віддати на благодійні цілі», - сказав Суркіс у коментарі «ТаТоТаке».

Нагадаємо, Setanta Sports пропонувала 3,2 мільйони доларів за повний пакет медіаправ на майбутній сезон УПЛ. Приблизно половина цієї суми мала піти на виробництво телетрансляцій. Пропозиція Setanta Sportsз різних причин не влаштувала чотири клуби – Динамо, Дніпро-1, Зорю та ФК Рух.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий раніше заявив, що у понеділок очікується офіційна заява керівництва ліги щодо ситуації з єдиним телепулом.

X