«Мене навіть двічі вилучали»: Вернидуб розкритикував суддівство в матчах Кривбаса у минулому сезоні УПЛ

Переглядів 2790
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Мене навіть двічі вилучали»: Вернидуб розкритикував суддівство в матчах Кривбаса у минулому сезоні УПЛ
Юрій Вернидуб. Фото: Google
Головний тренер криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб проаналізував виступи команди в минулому сезоні УПЛ і окремо розповів про якість роботи українських арбітрів.

Сезон заверено. Висновки зроблено. Пристрасті стихли, тож можна поговорити й про пікантні теми. Так в доволі розлогому інтерв’ю головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб добряче пройшовся по українським арбітрам, якістю роботи яких він, м'яко кажучи, залишився незадоволеним. 

Наставник криворіжців відверто зізнався, що навіть збився з ліку, рахуючи помилки суддів, які сильно вплинули на підсумкові результати команди.

«Навіть і не хочу рахувати! Але те, що з нами деколи робили арбітри, неприємно вразило. Мене навіть двічі вилучали. Втім, все на їхній совісті. Зізнаюсь: ще донедавна я сподівався і мріяв, що наші судді трошки змінилися і стали професіонально відноситись до своїх обов’язків. 

Проте те, що я побачив, змусило неабияк розчаруватися. Та як би там не було, а Кривбас вистояв. Хочу висловити сподівання, що починаючи з сезону-2023/24 рівень суддівства в Україні стане набагато вищим», –  сказав Вернидуб в інтерв'ю UA-Football.

  • В сезоні 2022/2023 Кривбас посів в УПЛ сьому сходинку;
  • Юрій Вернидуб очолив криворізький клуб у червні минулого року;
  • Літня відпустка гравців та тренерського штабу Кривбасу триватиме до 20 червня, після чого команда збереться в Кривому Розі, аби розпочати підготовку до нового сезону.